Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Greek Dutch English French German
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Πρόταση συνεργασίας

Αγαπητέ κυρ. Ηλεκτρολόγε

Η PHOTONHELLAS δραστηριοποιείται στην εμπορία των φωτοβολταϊκών συστημάτων panels και inverters κορυφαίας τεχνολογίας και έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Από την πρώτη σχεδόν στιγμή αναγκαστήκαμε να εισάγουμε τα υλικά από το εξωτερικό δημιουργώντας σχέσεις συνεργασίας και αποκτώντας τεχνογνωσία μέσα από εγκαταστάσεις και comissioning.
Στα πλαίσια του επενδυτικού-αναπτυξιακού της προγράμματος διασυνδεδεμένων με την ΔΕΗ φωτοβολταϊκών συστημάτων και φωτοβολταϊκών ηλιακών πάρκων έχει πλήθος πελατών οι οποίοι αναπτύσσονται σε μέγιστο βαθμό σε όλη την Ελλάδα με βαρύτητα την Εύβοια.
Σας προτείνουμε δια του παρόντος έγγραφου εμπορική και τεχνική συνεργασία με την εταιρία μας.
Η PHOTONHELLAS μπορεί με το εξιδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της να σας προσφέρει υπεύθυνα την γνώση και την εμπειρία στο χώρο. Σκοπό τις συνεργασίας μας είναι να βοηθήσουμε και να προωθήσουμε επαγκελματίες ηλεκτρολόγους, με την υποστήριξη του Συλλόγου ηλεκτρολόγων της Εύβοιας, θέλουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις σας . Αφού μπορούμε να σας ενημερώσουμε με την μακροχρόνια πείρα μας, με σεμινάρια για την καλύτερη συνεχή δραστηριότητά σας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Σε όλη την διάρκεια εμείς θα είμαστε δίπλα σας για μια επιτυχημένη πορεία.
Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όσο αφορά την προμήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο marketing.