Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Greek Dutch English French German
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έχει καθυστερήσει πολύ

στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκων συστημάτων. Εκτός από τις γνωστές στρεβλώσεις του συστήματος η κυριότερη αιτιατής μη υλοποίησης των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η έλλειψη υπεύθυνων και εξειδικευμένων επιχειρηματιών στον τομέα αυτό. Τέσσερις επιχειρηματίες που ο καθένας τους έχει μακροχρόνια πείρα και συνεχή δραστηριότητα στο νομό Ευβοίας, ενώσανε τις γνώσεις και την εμπειρία τους, δημιουργόντας την Photon Hellas. Μετά από 1,5 χρόνο συνεχούς έρευνας πάνω στα φωτοβολταϊκά συστήματα η PHOTON HELLAS με καινοτόμες ιδέες προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση του έργου σας. Αξιοποιεί το εξιδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, και προσφέρει μια χρηματοοικονομική επένδυση αποδίδοντας τα μέγιστα οφέλη στους πελάτες της.

Συνεργάζεται με καταξιωμένους κατασκευαστές, και αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων εξασφαλίζοντας κορυφαίας ποιότητας τεχνολογικά προηγμένα υλικά.

Αποτελούμαστε αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους επαγγελματίες, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Μετά την διάταξη του νόμου του Ιουνίου 2009 για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, ο οποίος απευθύνετε σε οικιακούς καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις η PHOTON HELLAS συμβάλει στην αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία του περιβάλλοντος, την βιώσιμη ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα παιδιά σας.